© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2019 11:50:23

Si Real želi NEYMARJA? Tu so VSI pogoji brazilskega zvezdnika!

Profimedia

Nobena skrivnost ni, da si predsednik Reala Florentino Perez že nekaj časa v svojih vrstah želi videti Brazilca Neymarja.

Ta ogromna želja se je rodila, ko je bil Neymar še član Barcelone, pri Realu so ga želeli tudi po tem, ko je že prestopil v PSG, zdaj pa je želja prvega moža kraljevega kluba še večja. Brez zadetkov Cristiana Ronalda se je Real znašel v velikih težavah - izpadel je v španskem pokalu, tudi v prvenstvu mu ne kaže najbolje, še največ možnosti imajo Madridčani trenutno v ligi prvakov. 

Po poročanju španskih medijev bi bil Neymar pripravljen prestopiti k Realu, a seznam njegovih zahtev je zelo dolg. Ena od zahtev je še posebej razjezila Hrvate, saj Neymar v klubu ne želi videti Luke Modrića, na seznamu nezaželenih soigralcev so tudi Raphael Varane, Marco Asensio in Gareth Bale; prav tako pa je njegov morebitni prihod odvisen tudi od trenerja. Neymar namreč domnevno ne želi sodelovati s Santiagom Solarijem, njegove želje so po pisanju Don Balona Joachim Löw, Jürgen Klopp in trener Tottenhama Mauricio Pochettino. Zadnja od želja bi se mu lahko uresničila, saj je Pochettino prvi kandidat za trenerja Reala v naslednji sezoni.