© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2019 11:10:21

Agent je zavajal in LAGAL: Nov zaplet v primeru nesrečnega SALAJA! (foto)

Emiliano Sala
Emiliano Sala
Reuters

Prah okoli nesrečnega Emiliana Salaja se še kar ne poleže.

Nesrečni argentinski nogometaš Emiliano Sala, ki je pred tedni umrl v letalski nesreči na poti iz Francije v Wales, še zdaj nima miru.

Cardiff, ki je za Argentinca Nantesu odštel najvišjo odškodnino v zgodovini kluba, še zdaj ni plačal zneska v višini 17,5 milijonov evrov. Valižani so sicer obljubili, da bodo to storili, a odvetniki še zmeraj pregledujejo podpisano pogodbo.

Za nekaj hude krvi je pred kratkim poskrbel tudi agent Willie McKay, ki je skrbel za kariero Argentinca. McKay je razkril, da v Cardiffu niso primerno poskrbeli za njegovega varovanca in da si je moral let iz Francije v Cardiff organizirati sam. S tem naj bi nosili del krivde za tragedijo, ki se je zgodila nad Rokavskim prelivom.

A zdaj so se v javnosti pojavili dokazi, ki tovrstne namige postavljajo na laž. Na spletu se je namreč pojavila vsebina pogovora nogometaša z zaposlenim v angleškem premierligašu. Slednji mu je ponudil letalsko linijo, a se je Sala zahvalil za pomoč, saj je prevoz že organiziral omenjeni McKay.

Sledili so tragični dogodki, po katerih so našli razbitine letala in nesrečnega nogometaša, pilota Davida Ibbotsona pa še zmeraj iščejo.

Galerija