© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2019 11:08:34

Atletico se je po "fantomskem" penalu spravil na Real, sledil pa je SIJAJEN ODGOVOR zvezdnika Reala (video)

Reuters

"Penal", ki je sprožil medijski ping pong med Atleticom in Realom.

Madridski Real je na gostovanju pri Levanteju na kontroverzen način prišel do novih treh točk. Domači so imeli nemalo pripomb na delo delivcev pravice. Nogometni bogovi – in VAR – niso bili na njihovi strani, predvsem tista druga enajstmetrovka je dvignila nemalo prahu na Pirenejskem polotoku.

Ali je v 76. minuti prišlo do kontakta med Casemirom in Doukourejem je stvar zornega kot oziroma sogovornika. Ni jih malo, ki so prepričani, da je bilo to še eno darilo Realu.

Oporečniki Reala so prepričani, da so dobili še en argument v prid tezi o privilegiranem položaju Los Blancosov. Tako navsezadnje meniji tudi na drugem koncu španske prestolnice. Vse se je začelo malo pred polnočjo. Medijski ping pong, ki je potekal na enem izmed socialnih omrežji. »Noč Oskarjev se je začela v velikem slogu. Naslov filma? Nikoli končana zgodba,« so pri madridskem Atleticu zapisali na socialnem omrežju.

Na odgovor Realovcev ni bilo potrebno dolgo čakati. Oglasil se je Dani Carvajal. »Priporočam Decima in Undecima. Imam jih celo na DVD-ju.« Seveda je Real pri desetem in enajstem naslovu evropskega prvaka v finalu premagal prav mestnega tekmeca.