© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2019 10:12:13

Španci kričijo! To je sodniška kraja STOLETJA: Kako je lahko Real dobil takšen PENAL Z VAROM?! (video)

Profimedia

Ne le v Sloveniji, veliko se v teh dneh o sodnikih govori tudi v Španiji.

Znova je v epicentru polemik madridski Real, ki je na gostovanju pri Levanteju do zmage prišel po sporno dosojeni enajstmetrovki. Bilo je v 75. minuti, ko je Casemiro kot pokošen padel v domačem kazenskem prostoru. Gareth Bale je enajstmetrovko hladnokrvno spremenil v zadetek in gostje so spretno ter srečno prišli do zmage (2:1). Mnenja ali je sodnik upravičeno pokazal na belo točko pa so milo rečeno deljena. Vsake oči imajo pač svojega malarja.

Tisti, ki jim kraljevi klub ni ravno pri srcu, dobo dejali, da gre za zaroto in privilegirani položaj aktualnega evropskega prvaka. »Veliko vzgonskega vetra, bi rekel gospod Stare,« bi rekel gospod Pevnik.

Vse to pa pestra uvertura v el clasico teden. Prvi bo na sporedu že v sredo, ko se bosta Barcelona in Real na Santiago Bernabeu udarila za mesto v finalu kraljevega pokala. Naj spomnimo, prva tekma se je končala brez zmagovalca (1:1). Že v soboto na istem prizorišču sledi še prvenstveni obračun istih tekmecev. Upajmo, da tokrat brez sodniških polemik.