© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.02.2019 13:43:31

VELIKA AFERA: Icardi ob kapetanski trak zaradi LEPE ŽENE?! Dodatne sankcije bodo še sledile ...

Instagram

Kaj se dogaja pri Interju?!

Inter je danes razkril, da Mauro Icardi ne bo več kapetan moštva iz Milana, na njegovo mesto pa postavil slovenskega vratarja Samirja Handanovića. Novica je presenetila vse, zdaj pa italijanski mediji počasi razkrivajo ozadje te zgodbe.

Vse naj bi se začelo z izbranko argentinskega nogometnega zvezdnika, ki ni zgolj njegova življenjska sopotnica, ampak tudi njegova agentka. Wanda Nara je skušala izpogojevati novo in precej izboljšano pogodbo za svojega izbranca, a Inter ni pokazal pravega zanimanja. Wanda je celo javno spregovorila o po njenem mnenju nespoštljivega odnosa Interja do njegovega prvega zvezdnika, kar vodilnim možem kluba kakopak ni bilo po godu.

Vse skupaj je prišlo do te točke, da je prišlo do nesoglasji v ekipi, Icardiju so posledično vzeli kapetanski trak, dodatne sankcije pa bodo še sledile. Če gre verjeti italijanskim medijem, naj bi ga trener Luciano Spalletti na četrtkovi prvi tekmi šestnajstine finala lige Europa pustil na klopi za rezerve, morda bo moral celo izpustiti gostovanje na Dunaju pri Rapidu.