© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2019 09:48:35

Liverpool našel NOVEGA NAPADALCA: Zanj vam damo 70 milijonov evrov!

Reuters

Liverpool je včeraj drugič zapored spodrsnilo, po remiju z Leicester Cityjem je zdaj zgolj točko osvojil tudi v dvoboju z West Hamom.

Prednost Redsev na vrhu razpredelnice se je tako stopila na zgolj tri točke, v klubu pa se že ozirajo za igralci, ki bi okrepili zasedbo.

Napadalni tercet, ki ga tvorijo Sadio Mane, Roberto Firmino in Mohamed Salah v tej sezoni ni tako 'ubijalski' kot je bil lani, zato se ozirajo po novem napadalcu.

Pri italijanski La Repubblici so izvedeli, da je tarča ekipe z Anfielda napadalec Napolija Lorenzo Insigne. Še več, Liverpool naj bi Napoliju celo poslal ponudbo, v kateri za 27-letnika ponuja 70 milijonov evrov.

Predsednik Aurelio De Laurentiis je ob tej novici samo zamahnil z roko, saj si želi za napadalca iztržiti precej več, govori se, da bi se rad čim bolj približal številki 150 milijonov. Zato je težko verjetno, da se bosta strani karkoli dogovorili, saj Angleži ne nameravajo (drastično) zvišati ponudbe, verjetno pa se tudi kontroverzni De Laurentiis ne bo kar tako odrekel svojemu napadalcu.