© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2019 21:55:33

Kaj je z MESSIJEM? Panika v Barceloni!

vszi

Barcelona je danes resno visela v dvoboju z Valencio, netopirji so po pol ure vodili že z 2:0, a Camp Nou so zapustili bogatejši zgolj za točko.

Domače je rešil Lionel Messi, ki je zadel dvakrat, toda po tekmi se je veliko bolj kot o spodrsljaju govorilo prav o Argentincu.

Messi se je namreč poškodoval, zato so se mnogi ustrašili, ali bo pripravljen za sredin obračun španskega pokala z Realom. Kljub težavam je srečanje odigral do konca, nato pa je bilo treba počakati na oceno njegove poškodbe.

V taboru Barcelone se je občutilo veliko nelagodje, na trenutke celo panika, potem pa je Ernesto Valverde sporočil. "Messi ima manjše bolečine v mišici desne noge. Do jutri bomo morali počakati in takrat bomo videli, kaj je z njim. Ne vem, kaj je z njim, lahko bi kaj 'izumil', ampak tega ne želim. Težko povem, kako bo, ampak mislim, da ni nič resnejšega." Na vprašanje, da je kljub težavam ostal do konca na igrišču, pa je odgovoril: "Če bi Messi zahteval menjavo, bi ga zamenjal. Vprašal sem ga, kako je, saj je naš najboljši igralec."

Messi je poškodbo utrpel v drugem polčasu, ko se je ulegel in na pomoč poklical zdravniško službo. Po nekajminutni masaži se je lahko vrnil na igrišče. Po zadnjih informacijah iz Španije je njegov nastop na el clasicu vprašljiv, čeprav je španski novinar Gerard Romero zatrdil, da Messi ni potreboval nobenih dodatnih preiskav, saj ne gre za resno poškodbo.