© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2019 15:49:55

Prekinil z Olimpijo in 'VRGEL KOST': Mogoče pa NISEM ...

alesfevzer.com

Ko je prišel v Olimpijo, se je o Rijadu Kobiljarju govorilo, da je velik talent bosansko-hercegovskega nogometa in da je Olimpija naredila izjemen posel, ko ga je pripeljala.

Po enem letu, v katerem je za Olimpijo odigral zgolj 12 minut, pa se je nogometaš iz Bosne in Hercegovine poslovil od aktualnega prvaka. Zmaji so za odškodnino in agentske provizije ob njegovem prihodu odšteli kar pol milijona evrov, zdaj pa so z njim prekinili sodelovanje.

Na koncu se je izkazalo, da gre za enega najbolj zgrešenih Olimpijinih nakupov v zadnjem času. Nogometaš pa je zdaj nekaj o tem povedal za bosansko-hercegovsko spletno stran sportsport.ba.

"Epizoda pri Olimpiji se ni končala, kakor sem si želel. Igral sem zelo, zelo malo, toda razlogi za to so bolj kot ne nenogometni. Ne bi rad zahajal v podrobnosti, ker so bili ljudje iz Olimpije zelo korektni do mene. Na to gledam kot na šolo, bile so tako pozitivne kot negativne stvari. So me pa trenirali vrhunski trenerji, sodeloval sem z odličnimi nogometaši in lahko rečem, da sem napredoval," je razložil Kobiljar, ki je z naslednjo izjavo kar precej presenetil: "Kdo ve, mogoče tudi moje nogometne kvalitete niso dostojne Olimpije, ampak vseeno tega ne morem priznati in v to me nihče ne more prepričati."

Nekdanji mladi reprezentant BiH je o slovenski ligi povedal, da ni nič bolj kakovostna od lige BiH, ampak da je bolj cenjena, saj so pogoji za delo na precej višji ravni.

Celoten intervju si lahko preberete NA TEJ POVEZAVI.