© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2018 11:31:13

BOMBA! Bo LUKA MODRIĆ zapustil Real? In ne zato, ker bi to hotel ...

Reuters

Kraljevi klub išče okrepitve, del kupnine bi utegnil biti tudi hrvaški zvezdnik.

Poleti je bilo veliko namigovanj o tem, da bi se Luka Modrić utegnil preseliti k Interju. Italijani niso skrivali želje, da bi hrvaškega vezista privabili v svoje vrste, a na koncu iz vsega skupaj ni bilo nič, morda pa se bo to zgodilo že januarja ….

"Uživam v Realu in upam, da bom tukaj končal kariero," je v začetku decembra, ko je dobil Zlato žogo, med drugim poudarjal Luka Modrić, toda medtem so se začela pojavljati Ugibanja, da bi vendarle lahko že kmalu zamenjal klubske barve. Če malce pretiravamo, proti svoji volji …

Real naj bi se želel okrepiti z dvema igralcema Interja. Po poročanju španskih medijev sta na seznamu želja Mauro Icardi in Milan Škriniar, dejstvo pa je, da gre za dvojec, za katerega bi bilo treba odšteti pravo bogastvo. Tega se dobro zavedajo tudi v kraljevem klubu in zato naj bi bili vodilni možje v posel pripravljeni vključiti tudi Luko Modrića. Kot del kupnine ... Kako se bodo odzvali nerazzurri ob priložnosti, da bi lahko dobili želenega igralca, a hkrati izgubili dva izjemno pomembna člena ekipe ter mastno zaslužili?