© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2018 14:55:34

'PREPOVEDANO' VPRAŠANJE! Pep Guardiola s PESTJO nad novinarja, posnetek se širi kot požar (video)

Je šel predaleč ali je bil izjemno simpatičen? Mogoči sta obe razlagi.

Manchester City se pripravlja na jutrišnjo preizkušnjo v ligi prvakov, Pep Guardiola je pred njo imel novinarsko konferenco, na njej pa je prišlo do izjemno zanimivega, edinstvenega dogodka. Ko je namreč eden od prisotnih novinarjev postavil precej nepričakovano in neobičajno vprašanje, mu Guardiola ni odgovoril, se je pa zato katalonski strateg odločil za nekaj povsem drugega. Nekaj še bolj nepričakovanega in neobičajnega.

Ob odkimavanju z glavo je kar naenkrat dvignil pest in proti novinarju nakazal gesto, kot bi ga s to pestjo želel treščiti. Seveda je šlo za precej šaljivo potezo, marsikdo jo je tako tudi vzel, nekateri celo menijo, da je bila zelo simpatična. Med slednjimi smo tudi mi, najdejo pa se tudi razlage, da je šel Pep z gesto izrazito predaleč. Češ da si trener česa takega ne bi smel privoščiti v nobenih okoliščinah, pa naj gre za poskus šale ali ne. 

Posnetek si lahko ogledate spodaj in se odločite sami, dolžni pa smo vam še informacijo o tem, za kakšno vprašanje je šlo. "Naj vas vprašam nekaj osebnega. Tako vi kot Jose Mourinho sta sijajna trenerja. kdo od vaju je boljši?" je vprašal novinar, preden je doživel "napad". Če vam posnetka ne prikaže, si ga lahko ogledate na tej povezavi.