© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.11.2018 10:51:20

V Liverpoolu se ŽE TRESEJO: Če se zgodi TOLE, bo Salah odšel!

Reuters

Mohamed Salah je po prihodu iz Rome v Liverpoolu odigral izjemno sezono, v kateri je poskrbel za kopico rekordnih dosežkov.

Seveda so se za Egipčana začeli zanimati tudi drugi, v zadnjem času se veliko govori o tem, da bi ga v svojih vrstah rad videl Lionel Messi. Barcelona bo verjetno skušala fanta prepričati, da se jih pridruži in tega se pri Liverpoolu bojijo.

Znalo bi se zgoditi, da bi Salah zapustil Anfield, predvsem če Redsem ne bo uspelo v klubsko vitrino prinesti nobene lovorike. V prejšnji sezoni so varovanci Jürgena Kloppa igrali v finalu lige prvakov, a do naslova niso prišli. Tudi Salah je zaradi poškodbe po startu Sergia Ramosa veliko prezgodaj končal tisti obračun, ki mu je posledično ostal v zelo slabem spominu. Tokrat so Liverpoolčani eni glavnih kandidatov za zmago v angleškem prvenstvu, kjer pa imajo izjemno močno konkurenco v Manchester Cityju, Chelseaju in še nekaj drugih klubih.

Če Liverpool ne bo začel zbirati lovorik, je vprašljiva Salahova prihodnost na Anfieldu, zdaj se je oglasil tudi selektor egiptovske izbrane vrste Javier Aguirre in še dodatno nalil olja na ogenj ter prestrašil navijače Liverpoola. "Če ne bo lovorik, bo Salah v letu ali dveh zapustil Liverpool. Jürgen Klopp se tega odlično zaveda, zato se tako močno trudi, da bi prišli do srebrnine."

Salah je v dozdajšnji karieri osvojil nekaj lovorik, bil je angleški prvak s Chelseajem, dvakrat švicarski prvak z Baslom, z Londončani pa je osvojil še ligaški pokal. Vendar pa v tistem času v Chelseaju ni imel ravno pomembne vloge.