© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
01.11.2018 19:01:32

Odzval se je nogometaš Bayerna v arabskih oblačilih in s sumljivim paketom. Privoščil si je NOVO NAPAKO

twitter

Nogometni zvezdnik Rafinha na nogometnem igrišču pogosto naredi pravo potezo, pri izbiri kostuma za noč čarovnic pa je pošteno brcnil v temo.

Po objavi fotografije, na kateri je oblečen v arabska oblačila, v rokah pa drži zavoj z napisom Vorsicht (Pozor), se je moral nogometaš Bayerna opravičiti in umakniti sliko z družbenih omrežij.

Objava fotografije z zabave za noč čarovnic, na kateri so bili še nekateri drugi člani Bayernove zasedbe, je sprožila val ogorčenja v Nemčiji in po svetu.

"Halloween je nekoliko strašljiv praznik, kostumi pa so navadno precej pretirani. Res nisem želel nikogar prizadeti," se je za slabo izbiro kostuma pozneje opravičil Brazilec.

A tudi opravičilo ni bilo najbolj posrečeno - na njem se je namreč pojavil v enakem oblačilu, kot ga je imel na zabavi, le da na sliki ni bilo več paketa z napisom. Nekaj ur zatem je sledilo enako opravičilo, tokrat opremljeno z nevtralno fotografijo z nogometnih zelenic v Bayernovem dresu ...

Kot poročajo nekateri nemški mediji, so sporno fotografijo sprva objavili tudi na družbenih omrežjih njegovega kluba, na svojem jo je imel tudi njegov soigralec Jerome Boateng, a so jo pozneje izbrisali.

rafinha