© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.10.2018 10:59:05

SPLITSKA SKRIVNOST! Komu se je ZAMERIL Libanonec v dresu Hajduka?

sn

Komaj poldrugi mesec je v Splitu, pa ima za seboj tako travmatične izkušnje. Bassel Jradi res nima sreče v svojem novem klubu.

Na Danskem rojeni Libanonec je nazadnje igral na Norveškem, zdaj pa bi moral pomeniti pomembno okrepitev za dalmatinski ponos. Vendar, kot kaže se je uspel v kratkem času bivanja v Splitu nekomu močno zameriti.

Petindvajsetletnemu vezistu so prvič, ko je s klubom nekaj dni preživel na poti, vlomili oziroma s ključem nepovabljeni vstopili v stanovanje v Dubrovački ulici na Gripah. Ukradli so mu gotovino (10.000 kun) in stvari (tudi oblačila in Playstation) v skupni vrednosti 15.000 kun. Policija je za to dejanje osumila dve ženski, ki sta prišli v stik z nogometašem in mu očitno ukradli ključ stanovanja.

Jradi 1
sn


Komaj si je opomogel od prvega šoka, je Jradi v minulih dneh doživel še eno neprijetnost. Pred stanovanjem so mu namreč razbili avtomobil znamke Audi. Zlikovci so preluknjali vse štiri gume, razbili zadnje steklo, avtomobil pa 'okrasili' z jajci.

Policija zdaj povezuje oba dogodka, med osumljenimi pa naj ne bi bili navijači - člani Torcide. Jradi je namreč na prvih tekmah pokazal veliko in s svojimi predstavami zadovoljil zahtevno nogometno javnost v Dalmaciji.

Zanimivo, Jradi je igral za vse mlajše selekcije Danske, potem je v članski konkurenci dvakrat na prijateljskih tekmah branil barve Libanona, pred meseci pa se je odločil, da bo v prihodnje vendarle ostal pri danskem dresu.