© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.10.2018 08:19:29

Navijači Rijeke Bišćana PODIJO iz kluba, on pa ... Ne boste verjeli, kaj jim je sporočil ljubljenec ljubljanskega občinstva!

Martin Metelko

Igor Bišćan je bil tudi uradno predstavljen kot novi trener Rijeke in spregovoril o sporu z navijači svojega novega kluba.

Matjaž Kek je preteklost, Igor Bišćan prihodnost Rijeke. V torek je bil in nekdanji trener Olimpije tudi uradno predstavljen kot novi strateg moštva z Reke. Številni so to odločitev vodstva kluba toplo sprejeli, najzvestejši navijači Rijeke pa so se oglasili z zelo zgovornim sporočilom in Bišćanu sporočili, naj čim prej odide.

A to se vsaj za zdaj očitno ne bo zgodilo, Bišćan pa je spregovoril tudi o sporu z navijači. Vse se je začelo v devetdesetih letih, ko je v dresu Dinama razjezil navijaško skupino Armada. Ta tega incidenta ni nikoli pozabila.

"Tudi moj cilj je, da razčistimo ta incident, ki se je zgodil pred 20 leti in se opravičiti vsem tistim, ki sem jih takrat užalil. Tudi tistim se želim opravičiti, ki se tudi danes počutijo prizadeti zaradi tistega mojega dejanja. To se je zgodilo zaradi moje nezrelosti. Danes si ne želim, da bi se kdo od mojih igralcev tako obnašal," je med drugim dejal Bišćan.