© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.10.2018 07:42:57

ARGENTINEC NA POSEBNI MISIJI! Če ne uloviš Messija, se ti slabo piše!

Profimedia

Nogometaš Tottenhama Erik Lamela je imel v sredo na tekmi lige prvakov, ko je v Londonu gostovala Barcelona, neobičajno in prav posebej odgovorno nalogo.

Lahko bi bili nekoli zlobni in bi celo dejali, da šestindvajsetletni Argentinec sploh ni mogel biti popolnoma osredotočen na opravljanje svojih nalog, ki mu jih je pred tekmo naložil še tretji Argentinec v tej zgodbi - trener ostrog Mauricio Pochettino.

Lameli je namreč v glavi odzvanjalo naročilo, ki mu ga je zadal oče. Zanj je moral po tekmi dobiti dres Lionela Messija, kakor ve in zna. Tottenham je tekmo izgubil s 4:2, Lamela pa je bil bržkone edini od članov londonske ekipe, ki je ta večer uspešno opravil svoje poslanstvo. Po koncu tekme je uspel ostati dovolj zbran, da je ulovil sonarodnjaka in tako osrečil očeta.

"Oče mi je že pred časom naročil, naj pridobim dres zanj. Če mi tokrat ne bi uspelo, bi me verjetno kar ubil," je nekoliko pretirano in vidno zadovoljen komentiral po tekmi. Potem pa še dodal: "Messi je najboljši nogometaš na svetu vseh časov."