© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2018 10:48:04

ŠOKANTNO: Napad EPSKIH razsežnosti, pariški huligani zahrbtno napadli navijače Zvezde! (video)

vszi

Sinočnji obračun lige prvakov med PSG-jem in Crveno zvezdo se je končal z gladko zmago francoskih prvakov (6:1), po srečanju pa je sledil še tretji polčas, v katerem so glavno vlogo odigrali (pariški) huligani.

Po dvoboju je namreč prišlo do spopada francoskih in srbskih navijačev, v katerem naj bi sodelovalo približno 400 ljudi. V javnost je prišel tudi posnetek, v katerem je mogoče videti, kako so ljudje zapuščali stadion Parc des Princes, med njimi pa je bilo nekaj zamaskiranih navijačev PSG-ja, ki so napadli Srbe - ti so sedeli v enem izmed lokalov v bližini objekta.

'Zamaskiranci' so se spravili na nič hudega sluteče pristaše Crvene zvezde, pri čemer so jim najprej vzeli šale in zastave, nato pa so jih še pretepli s palicami in pasovi, z vseh strani so leteli tudi stoli. Francoski mediji poročajo, da je morala posredovati policija, ki je situacijo umirila z uporabo solzivca.

Navijači Crvene zvezde so bili razpršeni po različnih tribunah, saj zaradi Uefine kazni ne smejo organizirano hoditi na gostovanja, zato so se srečanja udeležili v lastni režiji.