© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2018 08:39:03

SPET ŠKANDAL! Legendarni Paul Gascoigne tokrat SPOLNO NAPADEL žensko na vlaku

Paul Gascoigne
Paul Gascoigne
Reuters

Serija incidentov, v katere se je doslej zapletel nekdanji angleški nogometni zvezdnik Paul Gascoigne, je vse daljša. Najnovejši se je zgodil prejšnji teden na vlaku.

Policijsko poročilo pravi takole: "V ponedeljek ob 18.45 so nas poklicali na postajo v Durhamu. Prijavo je naredila ženska, češ da jo je na vlaku, ki je prihajal iz Yorka, nekdo spolno napadel. Privedli smo 51-letnega moškega iz Gatesheada, ki je osumljen tega dejanja." Moškega je policija po zaslišanju sicer izpustila na prostost, ampak preiskava še vedno poteka. Policisti iščejo dodatne priče.

Osumljeni moški je nekdanji nogometni zvezdnik, legenda otoškega nogometa, Paul Gascoigne, ki se že 20 let bori z odvisnostjo od alkohola. Že več kot desetkrat je bil na odvajanju, zdravi se tudi zaradi bipolarne motnje.

Gazza je nedavno naredil eksces tudi med gostovanjem v teve oddaji 'Soccer AM' na televizijski postaji Sky. Povsem golega so ga našli v sobi za masko, kako gleda nogomet. Kot je pojasnil, je mislil, da je to njegova osebna garderoba. Med oddajo je deloval, kot da je pod vplivom alkohola, zato je predčasno odšel iz studia. Pozneje je dejal, da se ni dobro počutil zaradi uspavalnih tablet.