© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2018 21:43:38

Bo Real Madrid ostal še brez enega svojega zvezdnika? Pep Guardiola KRADE nogometaša Madridčanom ...

Reuters

Real Madrid bi kmalu lahko ostal še brez enega nogometaša.

Čeprav se je poletni prestopni rok v angleški premier ligi že končal, bi se lahko Manchester City že v naslednjih dneh okrepil z nogometašem Reala iz Madrida Keylorjem Navasom. Odlični kostariški čuvaj mreže bo v tej sezoni po vsej verjetnosti rezervni vratar kraljevega kluba - četudi je na prvih tekmah igral v začetni enajsterici -, kajti Real je kupil odličnega Belgijca Thibauta Courtoisa. 

Zato bi lahko Navas že do konca poletnega prestopnega roka zapustil Real Madrid, zdaj pa so se začele pojavljati govorice, da bi lahko odšel v Manchester City. Aktualni angleški državni prvaki bi lahko dobili dovoljenje za izredno posojo, saj se je huje poškodoval rezervni vratar Claudio Bravo, ki bo zaradi poškodbe tetive odsoten dlje časa. Španski športni časnik AS  poroča, da bo ravno zaradi poškodbe Čilenca Guardiola, ki ima v tem trenutku ob Edersonu na volju le še 20-letnega Daniela Grimshawa, poiskal novega vratarja, to naj bi bil Navas.

keylor navas real
Reuters
Videli bomo, ali bo Real svojega čuvaja mreže prepustil Manchester Cityju na posodo in ali bo Navas sploh želel prestopiti k sinjemodrim. Vseeno je sedenje na klopi v sončnem Madridu precej bolj udobno kot sedenje na klopi v deževnem Manchestru ...