© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2018 19:40:47

NORO! Olimpija se NORČUJE iz lastnih navijačev! Šokantno sporočilo, ki ne pušča nobenega dvoma! (foto)

Martin Metelko

Si je Olimpija naredila medvedjo uslugo?

Izjemno slabo zanimanje za jutrišnji dvoboj med Olimpijo in Spartakom je kot vse kaže zelo razjezilo ljubljanski klub. Kako drugače si namreč razlagati zadnjo objavo kluba, ki je na svojem družabnem omrežju Instagram objavila šokantno sporočilo, ki ne pušča nobenega dvoma. Sporočilo, s katerim si bodo po vsej verjetnosti zmaji naredili medvedjo uslugo, težko je namreč pričakovati, da bi zadnja objava Ljubljančane spodbudila k masovnemu kupovanju vstopnic za jutrišnji dvoboj. Prej jih bo od česa takšnega odvrnila. 

Pri Olimpiji so namreč na svojem Instagram profilu objavili fotografijo, na kateri je cifra 4578, zraven pa piše "prodanih vstopnic". Fotografija je opremljena še z zelo nazornim 'emojijem', še bolj nazorno pa je sporočilo zraven fotografije: "Play-off? Najbolj pomembna tekma v zgodovini? Verjamem v zmaje?" 

olimpija
olimpija
Instagram
Sporočilo zares ne pušča nobenega dvoma. Olimpija je ogorčena nad slabo prodajo, odzvala pa se je na povsem neprimerne način. Norčevanje iz lastnih navijačev zares ni nekaj, kar bi si zmaji lahko privoščili pred jutrišnjim dvobojem s Spartakom iz Trnave ...