© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.08.2018 10:30:56

Mourinhu se 'TRGA': PRODAJTE GA!

.
.
Reuters

V drugem krogu premier lige je Manchester United trdo treščil ob tla, poraz z Brightonom je nekaj, česar ni pričakoval nihče. Jose Mourinho pa vse bolj izgublja tla pod nogami.

Portugalski strokovnjak že vse poletje vnaša nemir v ekipo. Njegove izjave, povezane z vodstvom kluba, ki po njegovem mnenju ni nič naredilo v prestopnem roku, in kritiziranje zvezdnikov, to so stvari, ki jih poslušamo v zadnjih mesecih in ki klubu niso naredile nič dobrega. Kvečjemu nasprotno.

No, zdaj je na udaru spet Anthony Martial. Francoz je izpustil del priprav, ker se je vrnil domov k partnerki, ko je ta rodila njunega drugega otroka. Mourinho je bil zelo jezen, ker se fant ni pravočasno vrnil, zato ga je kaznoval s plačilom kazni v višini dvotedenske plače.

Martial je prvo srečanje v sezoni z Leicester Citjyem gledal s klopi za rezerviste, proti Brightonu pa je bil ob odsotnosti Alexisa Sancheza celo v prvi postavi, a ga je Mourinho zamenjal v 60. minuti.

Podobno kot ostali soigralci tudi on ni pokazal ničesar posebnega in po tekmi je Mourinho od podpredsednika Eda Woodwarda bojda zahteval, naj fanta do konca prestopnega roka proda. Iz Anglije prihajajo informacije, da je Mourinho dejal, da Martial sploh ni na ravni Uniteda, zato je bolje, da se ga kar 'znebijo' in s prodajo iztržijo nekaj denarja. Dvaindvajsetletni Martial je v United prišel pred tremi leti iz Monaca, rdeče vrage pa je takrat stal kar 60 milijonov evrov.