© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.08.2018 09:56:44

Superagent RAZJARIL navijače Uniteda, ko je v svojo izjavo o prestopu kar neposredno vključil POGBAJA

.
.
Profimedia

Vse pa se je začelo s kritično izjavo Paula Scholsa o Paulu Pogbaju po zadnji tekmi proti Brightonu, kjer so rdeči vragi doživeli boleč poraz s 3:2.

Nekdanji legendarni vezist rdečih vragov je namreč po porazu proti Brightonu udrihal po klubu, češ da nimajo pravih vodij na zelenici. Krivdo je zvalil predvsem na Paula Pogbaja in Anthonyja Martiala, zdaj pa se je na to temo oglasil še Mino Raiola.

Superagent, ki skrbi za Pogbaja je namreč hitro vrnil Scholesu, poleg tega pa je jasno, da si nekdanji picopek iz Neaplja želi, da bi njegov varovanec okrepil Barcelono in zapustil Manchester United

"Paul Scholes bi moral postati športni direktor kluba in svetovati Woodwardu (izvršnemu direktorju kluba op. p.), da proda Pogbaja. Potem bi imel veliko neprespanih noči pri iskanju novega kluba," je zapisal Raiola na twitterju. Obenem pa je celo označil svojega varovanca. 

Slednji se sicer ni odzval, toda sporočilo je jasno. Raiola se je seveda šalil, da bi imel težavo najti klub za Pogbaja, saj bi zanj brez težav našel novo domovanje. Kot interesenta pa se omenjata predvsem Barcelona in Juventus.

pogba-raiola