© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 10:00:40

Žaljivo? Neprimerno? Zvezdnik Rome pred dvobojem z Barcelono takole PONIŽAL MALCOMA ...

Danes ponoči po našem času se bosta v ZDA pomerila Barcelona in Roma.

Dvoboj Rome in Barcelone se bo zgodil danes ponoči v Arlingtonu, saj se obe ekipi na novo sezono pripravljata v Združenih državah Amerike.

Gre za sila zanimiv dvoboj, v katerem se bo imela Barcelona priložnost maščevati za zadnji boleč poraz na medsebojni tekmi s kar 3:0, zaradi katerega je v četrtfinalu lige prvakov izpadla ravno proti Romi.

Dvoboj pa bo zanimiv še z enega drugega vidika, saj bo med kandidati za nastop proti Romi tudi novopečena okrepitev Barcelone Malcom. Brazilec je bil pred kratkim že na vratih Rome, nato pa si je v zadnjem trenutku premislil in iz Bordeauxa prestopil k Barceloni.

In kako na to gledajo njegovi nesojeni soigralci? Branilec Rome Kostas Manolas si je pred dvobojem z Barcelono brazilskega nogometaša pošteno privoščil, kako se je počutil ob tej izdaji, je popolnoma jasno. "Sploh ne vem, kdo to je. Preden je podpisal pogodbo z Barcelono, še sam ni vedel svojega imena," je novinarjem v Dallasu dejal Manolas in odgovoril tudi na vprašanje, če se bo pozdravil z Brazilcem. "Ni razloga, da bi ga pozdravil. Ni želel priti k Romi, bolje zanj, da se je pridružil Barceloni."

manolas