© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 08:59:07

Je KDO REKEL, da se ne dogaja: LEWANDOWSKI pred selitvijo v ANGLIJO?!

Profimedia

V zadnjih tednih je mogoče veliko slišati o tem, da bi Robert Lewandowski na pragu 30. rojstnega dneva rad zapustil München. Poljak naj bi si želel novih izzivov, te pa bi jasno dobil, če bi zamenjal okolje.

In zdi se, da bi ga lahko res zamenjal. Pri Bayernu sicer vztrajno ponavljajo, da napadalec ni naprodaj, toda nekateri klubi so res vztrajni in si fanta želijo na vsak način kupiti.

Že nekaj časa se govori, da je velika želja Reala, toda zdaj vse glasnejše postajajo govorice, da bi lahko odšel na Otok.

In sicer je lovke po njem začel stegovati Chelsea. Novi trener Maurizio Sarri išče napadalca, ki bi nadomestil Alvara Morato, najprej se je modre dolgo povezovalo z Gonzalom Higuainom, toda prvo ime na Italijanovem seznamu želja je bojda že ves čas prav Lewandoski.

Dejstvo je, da pri Chelseaju nimajo veliko časa za uresničitev posla, saj se prestopni rok v Angliji konča 9. avgusta, torej čez devet dni.

Pri Bayernu so jasno razočarani, ker bi Lewandowski rad odšel, še bolj pa jih boli, ker niso našli zamenjave zanj. Zato vztrajajo pri tem, da ga ne želijo prodati za nobeno ceno. "Ne bo zapustil kluba. Nikakor ga ne želimo spustiti iz rok," je jasno povedal novi trener bavarskega velikana Niko Kovač. "Res je, da se poigrava z mislijo, da bi odšel. Toda eno je, kaj on hoče in drugo, kaj hočemo mi. To je naša odločitev, Robert ima veljavno pogodbo. Ne vem, kako dolgo, ampak z nami bo ostal, kolikor je to mogoče. Z njim želimo veliko doseči. Je odličen nogometaš, ki je v bundesligi že veliko dosegel, zabil mnogo golov in jih bo zabil še veliko že v naslednji sezoni."

Poljakova vrednost se ocenjuje na dobrih 100 milijonov evrov.