© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2018 18:53:07

Pa saj to je NORO! Zvezdnik Rome v televizijski oddaji priznal, da VARA ŽENO! Njegove besede ŠOKIRALE SVET!

Radja Nainggolan znova šokiral vse.

Osrednji vezist Rome, ki je znan po številnih škandalih in ki je ravno zaradi svojega ekscentričnega obnašanja ostal brez svetovnega prvenstva, je znova šokiral svet. Belgijski vezist je namreč gostoval v belgijski televizijski oddaji Gert Late Night, kjer je hladnokrvno priznal, da vara svojo ženo. In se znova znašel na naslovnicah športnih medijev ... 

"Veliko pogumnih žensk pride do mene in me odprto povpraša za seks. Včasih je težko reči ne. Sicer sem poročen, toda ne bom rekel, da sem angel. Najpomembnejše je, da te stvari nikdar ne pridejo v javnost," je dejal Radja Nainggolan. In nadaljeval: "Vse te ženske bi rade spale z mano, težko jih zavrnem. Recimo, grem na zabavo in okrog mene je kar naenkrat pet žensk. Kaj bi vi naredili? Ni lahko ..." 

Nainggolan re
Reuters
Nainggolan je spregovoril tudi o istospolno usmerjenih nogometaših. "Oni ne razkrivajo svoje spolne nagnjenosti. Sram jih je, vedo, da bi bila njihova kariera končana, če bi se deklarirali kot istospolno usmerjeni. Težko bi se bilo o tem pogovarjati v garderobi. Nogomet je znan po tem, da je obkrožen z lepimi dekleti," je še naprej šokiral Nainggolan. In za konec dodal: "Nekateri ljudje me kritizirajo zaradi kajenja in obnašanja, trdijo, da morem biti vzor mladim. Če bi to želel, bi bil verjetno učitelj ali vzgojitelj. Toda jaz sem nogometaš in rad bi, da me ljudje ocenjujejo po partijah, ki jih kažem na igrišču."