© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.05.2018 15:46:33

ČUSTVENO... Poglejte, kako so se igralci REALA poslovili od ZIDANA

Reuters

Zinedine Zidane se je danes nepričakovano poslovil od klopi madridskega Reala. Odločitev, ki je presenetila tudi njegove zdaj že nekdanje varovance.

V naslednjih dnevih bodo bržkone sledili številni zapisi ter analize o liku in delu Zinedina Zidana ter njegovi poldrugo leto trajajoči epizodi na klopi madridskega velikana. Že včeraj so se na socialnih omrežjih začeli od svojega trenerja začeli poslavljati nogometaši Reala.


"Hvala mister! Bilo mi je v zadovoljstvo!" je čivknil Toni Kroos. "Mister, kot igralec in kot trener si vedno želel biti na vrhu. Hvala na ti dve leti in pol nogometa in dela, prijateljstva in ljubezni. Zapuščaš nas, toda tvoja zapuščina je neizbrisljiva. S tabo smo preživeli eno najuspešnejših poglavji v klubski zgodovini," pa je na Instagramu zapisal Realov kapetan Sergio Ramos.


In naprej. Isco mu je sporočil: "Bilo mi je v čast delati s teboj. V čast mi je bilo vsak dan učiti se in zmagovati s teboj. Od naše ekipe si naredil nekaj zgodovinskega. Pošiljam ti velik objem."


Pa Casemiro: "Nimam besed, s katerimi bi izrazil hvaležnost za vse kar si napravil za Real. V ponos in privilegij mi je bilo trenirati pod vodstvom mojega idola. Večni Zizou."


Marcelo si je pod Francozovim vodstvom utrdil status enega najboljših bočnih branilcev na svetu. "Ogromno sem se naučil od tebe. Kot otrok sem užival na vsakem treningu, na vsaki tekmi, vsakem pogovoru, vsakem nasvetu. Hvala ti na vsemu. Ti si zame poseben človek. S svojo ponižnostjo, posvečenostjo in ljubeznijo si izpisal zgodovino. Hvala za vse," je napisal Brazilec.

In seveda za konec če Cristiano Ronaldo: "Sem ponosen, da sem tvoj igralec. Mister, hvala za vse."