© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2018 14:00:40

Navdušeni boste! Nesrečnega Kariusa vabi ITALIJANSKI MALČEK in nekdanji klub Handanovića, ponudba pa ...

Reuters

Ponudba, ki je ne bo mogel zavrniti.

Verjetno ga ni nogometnega navdušenca, ki za zmago Reala v finalu lige prvakov ne bi okrivil vratarja Liverpoola Lorisa Kariusa. Nemški vratar je storil dve velikanski napaki in s tem poskrbel za kar nekaj jeze. V tem trenutku je morda celo ena najbolj osovraženih oseb v Liverpoolu, posredovati je morala celo policija, ki je grožnje neznancev s smrtjo vzela zelo resno in okoli njegovega domovanja postavila kamere in varovanje.

Zelo težko je zagotovo tudi nogometašu, ki je bil po zadnjem sodniškem žvižgu v finalu popolnoma na tleh, zdaj pa se je z zanimivo ponudbo javil italijanski malček. Rimini, za katerega je eno sezono branil tudi Samir Handanović, mu je javno poslal ponudbo, prepričati pa ga ne želi z denarjem. Tega ima verjetno že dovolj ...

Predsednik italijanskega nižjeligaša Giorgio Grassi je sporočil: "Junija bo Karius dopolnil 25 let. Za nekaj dni bi v našem kraju radi gostili nemškega vratarja, ki ga redno obiskujejo njegovi rojaki. Rad bi se z njim sestal in ga spomnil, da so najboljše življenjske izkušnje po navadi najtežje. Tiste, ki jih je najtežje prenašati. Vsi smo že preživeli takšne trenutke, na njegovo žalost se je to zgodilo pred več milijonskim občinstvom. Lorisu bi rad pomagal, da bi postal vzor vsem tistim v nogometu in vsakdanjem življenju, ki so doživeli boleč poraz in se postavili nazaj na noge. Rad bi mu ponudil rojstnodnevno darilo: enoletno pogodbo z Riminijem, ki je popoln klub za to, da bo spet našel svoj mir, samozavest in moč. Tako bo lažje sledil svojim sanjam. Toda bodimo si na jasnem. To ne bo lahka naloga, saj bo tekmoval z izjemnim vratarjem Francescom ‘Ciccio’ Scottijem, zagotovo pa se bo v naši družini in v tem mestu počutil zelo cenjenega."