© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2018 12:03:51

Angleži RAZTRGALI svojega zvezdnika zaradi SPORNE tetovaže! Njegov odziv je ŠOKIRAL VSE! (foto)

Reuters

Čisto prava afera v angleški reprezentanci.

Angleška nogometna reprezentanca se pripravlja na svetovno prvenstvo v Rusiji, eden njihovih največjih zvezdnikov Raheem Sterling pa se je znašel pod plazom hudih kritik. Vse to zaradi - tetovaže! Odlični nogometaš Manchester Cityja je dvignil ogromno prahu z novo tetovažo, ki 'krasi' njegovo desno nogo. 

Na Sterlingovi nogi je upodobljena avtomatska puška M16. "Raheem se je ustrelil v nogo," so vse skupaj pokomentirali pri najbolj znanem angleškem tabloidu The Sunu. Oglasile so se organizacije, recimo Mothers Against Guns in Sterlingov tatu označile za ogaben. "Tatu je odvraten. Raheem bi se ga moral sramovati," je dejala ustanoviteljica omenjene organizacije Lucy Cope.

sterling
Na Sterlingovo stran so stopile nekatere legende angleškega nogometa na čelu z legendarnim Garyjem Linekerjem, oglasil pa se je tudi Sterling in pojasnil vse skupaj. "Ko sem bil star dve leti, je bil moj oče ustreljen in umorjen. Samemu sebi sem obljubil, da nikoli v življenju ne bom prijel za orožje. Streljam pa tudi z desnico, zato ima tetovaža globlji pomen," je dejal angleški reprezentant.