© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.05.2018 20:15:20

BOMBA iz Španije! GARETH BALE dogovorjen s presenetljivim angleškim klubom, vrednost prestopa pa edina težava

Reuters

Madridski Real oziroma Zinedine Zidane že nekaj časa ne računa resno na Garetha Bala, ki ga na pomembnih tekmah ni v načrtih francoskega stratega.

Zato ne čudi, da je na izhodnih vratih Reala že nekaj časa in da intenzivno išče nov klub. Tega je po poročanju Don Balona našel na Otoku. 

Po poročanju španskega medija pa je dom našel tam, kjer je že bil, in sicer pri Tottenhamu. To je kar veliko presenečenje, glede na to, da so v igri za njegove usluge še Manchester United, Chelsea, Bayern in PSG.

Toda Real je očitno odločil, da mora Bale nazaj k bivšim, Tottenham pa se za zdaj muza le še pri načinu plačila. Vrednost prestopa naj bi znašala nekje okoli 80 milijonov evrov, če bi Tottenham Bala kupil neposredno, Real pa je pripravljen vreči trnek in v prestop vključiti Harryja Kana. 

Tako bi beli balet poleg Valižana prispeval še dodatnih 65 milijonov evrov, če bi se v nasprotno smer preselil najboljši angleški strelec v premier ligi. 

Don Balon je sicer medij, ki mu v Španiji ne zaupajo najbolj, a v nekaterih primerih so se tudi njihovi viri izkazali za pravilne.