© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.05.2018 14:19:56

Kaj pa tole? Zidane pravi, da ŠPALIR BO! Vendar ne v takšni obliki, kot si predstavljate

Reuters

Jutri zvečer bo na sporedu el clasico. Največja klubska tekma v nogometu.

Slednja sicer ne bo imela tekmovalnega značaja, saj je prvenstvo že odločeno. In ravno zato je ogromno govora v zadnjih tednih in mesecih ravno glede špalirja, ki naj bi ga nogometaši Reala na stadionu Camp Nou postavili novim španskim prvakom.

Zidane je glede tega odločen. Špalirja nogometašem Barcelone ne bo. "Nisem tisti, ki odloča o tem. Potem ko smo osvojili svetovno klubsko prvenstvo, jim ni bilo pomembno, da postavijo špalir, saj menda niso nastopili v istem tekmovanju."

"To ni res, saj moraš biti v ligi prvakov, da prideš do klubskega svetovnega prvenstva. Oni ga niso, in tudi mi ga ne bomo, čeprav spoštujemo njihov dosežek. Če bi oni takrat nam postavili špalir, bi ga mi njim," je bil odločen Zidane za Marco. 

No, in špalir, ki ga bodo napravili? Ta ne bo v običajni podobi, Zidane pa je dejal, da se bodo poklonili nikomur drugemu kot Andresu Iniesti, za katerega bo to zadnji el clasico. 

iniesta messi barcelona
Reuters

"Naš poklon bo, kot sem že dejal, za igralca, ki ga občudujemo vsi. Vsi vemo, da ni samo odličen nogometaš, ampak tudi velik človek. Pomahali mu bomo, mu čestitali in mu zaželeli vso srečo na nadaljnji poti."