© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2018 08:37:53

NORO! Brane Oblak 'UBIL' sodnika dvoboja Real - Juventus: Ne moreš biti TAKŠEN KRETEN! Morda je dobil ...

Nikola Miljković

Nekdanji odlični slovenski nogometaš Brane Oblak je znan kot človek brez dlake na jeziku.

Čeprav je že petek, se strasti po četrtfinalnem dvoboju v ligi prvakov med Realom iz Madrida in Juventusom še vedno niso pomirile. Kako bi se, ko pa je glavni sodnik tekme Michael Oliver v 93. minuti po sporno dosojeni enajstmetrovki omogočil Cristianu Ronaldu, da doseže zadetek, izloči do takrat odlični Juventus in svoj Real popelje v polfinale. 

Je bila enajstmetrovka ali ne? Vprašanje, ob katerem se še vedno krešejo mnenja. Svoje ima tudi legendarni slovenski nogometaš Brane Oblak, ki je, tako kot vedno, povsem brez dlake na jeziku. Nekdanji nogometaš nemških velikanov Bayerna in Schalkeja je naravnost 'ubil' angleškega delivca pravice.

"Po črki pravil je prekršek sicer bil, a ne moreš biti takšen kreten, da ga v zadnji minuti dodatka označiš za enajstmetrovko. Takšnih prekrškov v kazenskem prostoru je na vsaki tekmi kar nekaj. Ne vem, ali je Anglež za svojo odločitev dobil tudi kaj v žep, vsekakor pa je bila to velika sramota. Takšne enajstmetrovke nikakor ne bi smel soditi, je pa res, da ima v nogometu sodnik vedno prav in mu nihče nič ne more," je dejal Oblak.