© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.04.2018 19:19:27

ZATO JE RONALDO EDINSTVEN! Svet je osupnil TALE prizor: Ob dosojenem 'penalu' Cristiano edini od 22 igralcev ni ... (foto)

Reuters

Dramatičen razplet sredine tekme je imel tudi nekatere doslej skrite vidike.

Eden najbolj fascinantnih je trenutkov, v katerem je angleški sodnik Michael Oliver pokazal na belo točko in s tem dosodil kontroverzno, svetovno slavno enajstmetrovko. Pozneje je v javnost prišel prizor iz prej nevidenega zornega kota, ki zelo dobro kaže edinstvenost Cristiana Ronalda in njegove reakcije ob sodniški odločitvi.
Pogosto mu očitajo nastopaštvo, pogosto mu očitajo ukvarjanje s stvarmi, ki niso povezane s tistimi najpomembnejšimi. No, tokrat je bilo povsem drugače. Kot so razkrili posnetki, je 21 igralcev ob sodniški odločitvi krenilo proti sodniku. Igralci Juventusa protestirat, igralci Reala se kregat z nasprotniki in nekako "braniti" sodnika.
In Ronaldo? Kar poglejte spodaj, v delčku sekudne je bil edini, ki je zavil v drugo smer. Ne k sodniku, ne v gnečo, ne po žogo. Želel je biti povsem sam, vedel je, da ga čaka ena najbolj stresnih 11-metrovk v karieri. Obraz je zakopal v roke in takoj začel proces popolnega koncentriranja, pri katerem ga nato ni zmotila nobena provokacija. In zadel je, kot v takih okoliščinah ne bi zadel nihče drug.