© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.03.2018 09:52:36

RAZKRIVAMO! Kaj sta si dejala "prijatelja" MESSI in SKOMINA? Leo je Slovenca OBTOŽIL, da mu ... (video)

Lionel Messi in Damir Skomina sta se spet spravila v središče pozornosti.

Med najboljšim nogometašem na svetu in enim najboljših sodnikov se je zaiskrilo že jeseni, ko je ob njunem zadnjem srečanju na igrišču Argentinec slovenskega delivca pravice celo potegnil za ramo. No, tokrat pa je na tekmi Barcelona - Chelsea že v neposrednem televizijskem prenosu bilo vidno, da sta se kar pošteno sprla. Pri čemer v tej strasti nista skrivala svojih ust, kot to počnejo zvezdniki, in je bilo jasno, da bodo strokovnjaki vsaj večino vsebine pogovora uspeli razvozlati. 

Res so jo. Tisti del pogovora, ki je razviden na posnetkih, se začne s klicem Skomine: "Leo, umiri se," je bil glasen, odločen in oster Slovenec, na kar pa se je argentinski super zvezdnik odzval s kar hudo obtožbo: "Jaz tudi vam ne govorim grdo. Ne govorite mi grdo. Sem jaz vam govoril grdo?" je Messi dejal po osnovni razlagi, nekateri pa pravijo, da je dodal: "Sem bil jaz nespoštljiv do vas?" Španski mediji ob tem dodajajo, da je Skomina Messija očitno zmerjal ali užalil, preden se je Leo odzval z izpadom.

Pri tem gre seveda za sklepanje iz razvidnega pogovora, kajti začetka pogovora, zaradi katerega sta se zvezdnika sprla, ni na nobenem posnetku. Končna interpretacija je torej prepuščena vam, uporabite lahko spodnje razpoložljive posnetke in zgornji prepis vidnih besed.