© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.03.2018 18:14:38

POŠKODOVANI RONALDO NE BO IGRAL V PARIZU! Tale šokantna novica iz Madrida je obšla svet, nato pa ...

Profimedia

Madridska Marca si je privoščila nekaj neverjetnega.

Ko so na uredništvu danes gostili komika in napovedali, da mu bodo za nekaj časa prepustil upravljanje računa na twitterju, so odgovorni pri Marci očitno o tem obvestili premalo ljudi. Želja je bila eksperimentirati, koliko ljudi bo dosegla njegova izmišljena novica, vendar pa izmišljotina ni bila najbolj primerna za današnji dan, njen doseg pa je precej ušel nadzoru. Ko je namreč uradni twitter profil Marce objavil, da se je poškodoval Cristiano Ronaldo ...

Ko se je pojavil spodnji tvit, so mnogi videli zgolj udarno novico, ki se je glasila, da Portugalec zagotovo ne bo igral proti PSG-ju in da bo zaradi poškodbe mišice manjkal dva tedna. In kot se to dogaja pogosto v današnjem medijskem svetu, se je vest začela širiti, objavljati pa so začeli tudi zelo relevantni mediji. Kmalu se je zagnala panika, ki jo je Marca s preklicem neposrečene (ali posrečene, kakor želite) šale komajda pogasila.

Oziroma je v celoti sploh še ni, kajti še naprej je mogoče najti novice o tem, da Ronalda nocoj ne bo. "Seveda je z njim vse v najlepšem redu in bo zagotovo igral, šlo je le za splet okoliščin," so pojasnili pri Marci, toda verjetno je po svetu še vedno kar nekaj navijačev kraljevega kluba, ki bodo zvečer prijetno presenečeni, zdaj pa so pošteno zaskrbljeni.