© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2018 13:58:59

Na Old Traffordu je dokončno počilo, Paul Pogba je ODLOČEN: Zapustil bom Old Trafford, če ...

V Manchester Unitedu je izjemno vroče.

Spor med trenerjem Josejem Mourinhom in prvim zvezdnikom Paulom Pogbajem je očitno dosegel novo razsežnost. Če gre verjeti otoškemu tabloidu The Sun, je ljubezni med omenjenim dvojcem definitivno konec.

Portugalec Pogbaja ni uvrstil v začetno enajsterico v dvoboju s Sevillo v ligi prvakov. Njegov zastopnik Mino Raiola pa je zaradi tega povsem izgubil živce, tako da naj bi že stopil v stik z madridskim Realom, ki si želi Francoza videti v svojih vrstah.

Za Pogbaja se zanima tudi njegov bivši klub Juventus, stara dama bi utegnila aktivirati nogometaševo odkupno klavzulo, ki je zapisana za primer, da bi se želel vrniti v Torino. "Odnos med njima je dosegel dno," je dejal vir blizu kluba, in dodal: "Paul je že jasno povedal, da bo zapustil klub, če Mourinho ostane."

Če gre verjeti tem informacijam, je Pogbajeva prihodnost zelo nejasna, saj je Mourinho januarja podaljšal sodelovanje z rdečimi vragi. Nova pogodba pa mu poteče šele leta 2020.

V petek naj bi se Pogba in Mourinho glasno sprla na treningu, Portugalec pa je mladeniču dal jasno vedeti, da je on trener in s tem šef ekipe.