© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2018 10:43:21

MESAR! Kriminalen prekršek nad zvezdnikom Cityja in NOR odziv ... nacionalne nogometne zveze! (video + foto)

Obračun pokala FA je zaznamoval resnično zverinski prekršek.

Manchester City je izločil Cardiff, pri tem pa jo je močno skupil trenutno najbolj vroči nogometaš sinje modrih Leroy Sane. Nanj se je mesarsko spomnil nogometaš Cardiffa Bennett, ki je povsem izgubil razsodnost in na zvezdnikovo nogo štartal tako, da bi, kot radi rečemo, moral končati v zaporu. S podplatom je s polno silo zadel Saneja v golen, pri čemer jo je nemški reprezentant skupil tako zaradi udarca kot zaradi posledičnega zvina gležnja.

Videti je bilo grozljivo, marsikdo je pomislil na konec sezone in ogrožen nastop na svetovnem prvenstvu. Pravzaprav jo je s trem tedni odsotnosti z igrišč odnesel še zelo dobro, odleglo je tudi nemški nogometni zvezi, ki si od Saneja tako zelo veliko obeta na mundialu v Rusiji. Nemci so zato zelo ostro nastopili proti Cardiffu in njegovemu nogometašu. Za to so uporabili kar uradni twitter profil zveze, s katerim so napadli krvnike.

"Hej, Cardiff, radi bi vam samo povedali, da imamo poleti res pomemben turnir. Prosimo ne poškodujte naših igralcev. Hvala," so zapisali. Ko si boste ogledali spodnji posnetek in fotografijo, pa boste ugotovili, da so bili celo še preveč prijazni. Sane bi resnično lahko ostal brez kakega leta nogometa, če ne celo brez česa več.  

15171637866600