© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.01.2018 09:45:16

Tako zmagujejo VELIKANI! Večer PRESEŽNIKOV za Messija: po MOJSTROVINI še REKORD in dosežek, ki ga bo težko kdo presegel! (video)

Reuters

Barcelona je na izjemno zanimivi tekmi španskega prvenstva madridskemu Realu pokazala, kako se rešiti iz nemogočega položaja.

Po še enem od porazov madridskega Reala, ki ga je v zadnjem krogu premagal Villarreal, se je v nedeljo zvečer v težavah znašla tudi Barcelona. Še več Real Sociedad je na svojem terenu po prvih 35 minutah vodil že z 2:0. Toda ... 

Katalonci so se za razliko od galaktikov uspeli vrniti, in ne le to, vrnili so se v velikem slogu in na koncu slavili s 4:2. Še enkrat več je nov uspeh Barcelone zaznamoval Lionel Messi. Ne le z izjemnim zadetkom s prostega strela, s katerim je zapečatil zmago Barcelone, temveč tudi z rekordnim dosežkom. Postal je namreč nogometaš, ki je v najmočnejših petih ligah dosegel največ golov. Pred tem dnevom si je rekord delil s slovitim Gerdom Müllerjem, oba sta dosegla 365 golov, Messi pa zdaj na tej zavidljivi lestvici sam kraljuje na vrhu in verjetno bo preteklo še kar nekaj časa, da ga bo kdo prehitel.