© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.01.2018 08:22:10

Romuna sta zanj AMATERJA: najprej je SODNIK BRCNIL Krhinovega soigralca, kar pa je sledilo, vas bo ŠOKIRALO še bolj! (video)

Na tekmi med Nantesom in PSG-jem smo videli enega od najbolj bizarnih sodniških incidentov v zgodovini nogometa.

Predvidevali bi, da se na tekmi francoskega prvenstva kaj takšnega ne more pripetiti, toda očitno smo se tako zelo zmotili. Tekmo med Nantesom, za katerega igra tudi slovenski reprezentant Rene Krhin, je namreč zaznamoval sodnik s svojim bizarnim in sramotnim vložkom. 

Prvi delivec pravice na tekmi Tony Chapron se je v eni od akcij, ko so nogometaši Nantesa skušali preprečiti napad PSG-ja nerodno zapletel z Diegom Carlosom, kar samo po sebi sploh ni sporen dogodek, kaj podobnega smo že velikokrat videli na nogometnih zelenicah. Kot tudi to, da je sodnik pri tem padel. Toda pravi šov je šele sledil. Najprej je sodnik, medtem, ko je še ležal na tleh, brcnil nogometaša, nato pa mu je pokazal še drugi rumeni karton in ga izključil! 

Malo za šalo, malo zares: ob sta tem romunska sodnika na rokometnem obračunu Slovenije videti povsem nedolžna. Tekma se je sicer končala z zmago PSG-ja z 1:0, edini gol je v 12. minuti tekme dosegel Angel di Maria.