© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2018 15:52:56

No, to pa je PRESENEČENJE! Zinedine Zidane ŠOKIRAL z odgovorom na vprašanje, koga želi videti kot OKREPITEV Reala!

Reuters

Madridski Real bo jutri odigral povratno tekmo osmine finala španskega kraljevega pokala, razmere v klubu pa so vse prej kot idilične.

Na povratni tekmi z Numancio bo imel v rokah varno prednost s 3:0, toda ta tekma ni nekaj, s čimer bi se pri Realu v teh dneh pretirano ukvarjali. Daleč od tega. Kraljevi klub ima trenutno milijon in eno skrb: prvenstvo je praktično že odločeno v korist Barcelone, igra je daleč od tiste prepoznavne Realove, forma nekaterih zvezdnikov, v prvi vrsti Cristiana Ronalda, pa je naravnost mizerna. 

Zinedine Zidane je imel pred tekmo novinarsko konferenco, ki pa je bila ena od najbolj napetih v zadnjem letu dni. Kako tudi ne, francoski strateg na klopi Reala je moral odgovarjati na najbolj neprijetna vprašanja v povezavi s slabo formo svojih varovancev in tudi morebitnih okrepitev. In tu so začele stvari vreti. Na vprašanje, ali bo Real pripeljal kakšnega napadalca, je Zidane zelo osorno odvrnil: "Ne potrebujem nikogar. Tako je. Ne želim nikogar, ne želim ničesar. Imamo sestavljeno ekipo, v katero verjamem, v letošnji sezoni smo imeli bolj ali manj zapletene trenutke, morda težje kot kadarkoli. Vse imamo še pred sabo, videli bomo, kaj se bo zgodilo ob koncu sezone."