© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2018 15:24:36

Po Barci tudi Real pripravlja ODMEVEN PRESTOP: Sto milijonov bi moralo zadostovati!

Slabi rezultati ter slabo vzdušje v klubu in okoli njega bo zdaj skušal popraviti predsednik Florentino Perez. Kako? Odvezal bo mošnjo!

Že nakaj časa je jasno, da se madridski klub ozira za novim napadalcem, saj je Karim Benzema daleč od predstav, ki jih od njega pričakujejo, prav tako je nepričakovano neučinkovit tudi prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo. V povezavi s prihodom na stadion Santiago Bernabeu se je omenjalo kopico imen, Kana, Agüera, Aubameyanga in še bi lahko naštevali.

Če gre verjeti informaciji, ki jo je v svet spravil španski Diario Gol, bo predsednik Perez v teh dneh ujel veliko ribo. Nad tem igralcem bodo najbrž navdušeni tudi navijači, tako da bi se njihova jeza zaradi slabih predstav galaktikov lahko malce umirila.

Španci pravijo, da je tik pred podpisom pogodbe napadalec Interja Mauro Icardi! Predsednik Perez je za zvezdnika italijanskega prvenstva pripravljen zdaj odšteti 100 milijonov evrov.

Zanimivo je, da igralci Reala noče Icardija, proti njegovemu prihodu sta še posebej kapetan Sergio Ramos in Cristiano Ronaldo. Oba se namreč zelo dobro zavedata, kakšen karakter ima Argentinec, ki bi posledično lahko vnesel kar nekaj nemira v slačilnico. To predsednika Pereza ne zanima, denar je pripravljen in zdaj je cilj, da igralca dobi do konca januarja. To pa bi bil hkrati tudi odgovor Barceloni na nakup Philippeja Coutinha"