© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.01.2018 08:41:16

Bi za 200.000 in luksuzni avto navijač MARIBORA začel navijati za OLIMPIJO? In obratno? Poglejte TOLE! (video)

Grega Wernig

Briljantno, preprosto briljantno.

Legendarni Eric Cantona je nekoč dejal, da "lahko zamenjaš ženo, politično prepričanje, religijo, a da nikdar, zares nikdar ne moreš zamenjati kluba, za katerega navijaš." In kot vse kaže to drži kot pribito. Vsaj če gre soditi po fenomenalnem oglasu, ki napoveduje nadaljevanje nemške bundeslige. 

Nemci so se namreč odločili, da posnamejo oglas, posnet s skrito kamero, v katerem so lažni agenti najbolj zvestim navijačem nemških bundesligašev ponudili pravo malo bogastvo, če bi zamenjali klub, za katerega navijajo. Tako je dobil navijač Borussie iz Dortmunda ponudbo, da postane navijač Schalkeja, navijač Bayerna, da postane navijač dortmundskega velikana, navijač Borussie iz Mönchengladbacha pa, da postane navijač velikega rivala Kölna. 

green dragons derbi
Grega Wernig
Seveda je bila ponudba zelo dobro finančno podkrepljena. Lažni agenti so zvestobo navijačev preizkušali z mamljivimi ponudbami. 200 tisoč evrov in luksuzni avtomobil, hkrati pa zelo odmevna kampanja. Navijaču so ponudili celo portret na klubskem avtobusu. Kakšni so bili odgovori? Kako bi reagirali navijači Maribora in Olimpije, če bi dobili noro dobro ponudbo, da zamenjajo klubske barve? Več v videoposnetku ...