© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.01.2018 17:17:46

SRCE VAM BO POČILO! Tragična izpoved SUPERZVEZDNIKA Manchester Cityja: Nisem igral, ker je MOJ SIN ...

Reuters

Žalostna zgodba prihaja z Otoka, v glavni vlogi pa je superzvezdnik Manchester Cityja.

David Silva je v tej sezoni eden izmed najboljših nogometašev Manchester Cityja. Pep Guardiola mu neverjetno zaupa, španski vezist je nezamenljiv član začetne enajsterice sinjemodrih že celotno sezono. In Silva se Guardioli za zaupanje vsakič znova oddolži z odlično igro, navsezadnje je v tej sezoni zabil že pet zadetkov in prispeval še osem asistenc v premier ligi. 

Toda Silva je v zadnjem času izpustil dve zaporedni tekmi Cityja, kar je bilo zelo čudno, saj ni bil ne poškodovan ne kaznovan. Pri trenutno premočno vodilni ekipi angleškega prvenstva so dali skopo pojasnilo, da Silve ni v moštvu zaradi "osebnih razlogov", zdaj pa je kar Silva sam pojasnil, zakaj ga ni bilo na tekmah z Newcastlom in Crystal Palaceom

"Vsem bi se rad zahvalil za podporo in prijazne želje, ki sem jih prejel z vseh strani. Še posebej bi se rad zahvalil svojim soigralcem in trenerju, ki razumejo mojo situacijo. Z vami bi rad delil informacijo, da se je moj sin Mateo rodil veliko pred rokom za porod in se s pomočjo zdravnikov bori iz dneva v dan," je v uradnem sporočilu za javnost zapisal Silva.