© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
24.12.2017 15:25:32

BOŽIČNI ČUDEŽ! Preživel TERORISTIČNI NAPAD, zdaj pa je zvezdnik Borussie objavil ČUSTVENO fotografijo, ki vam bo vrnila UPANJE v ta svet! (foto)

Aprila letos je Marc Bartra doživel najhujši večer v svojem življenju, osem mesecev kasneje pa je njegov svet veliko lepši.

Verjetno se še vedno spominjate črnega 11. aprila, ko je kot strela z jasnega odjeknila novica, da so v bližini avtobusa z nogometaši dortmundske Borussie odjeknile kar tri bombe. Rumeno-črni so bili na poti na domačo tekmo četrtfinala lige prvakov z Monacom in doživeli najhujši večer svojega življenja. 

Najhuje jo je skupil Marc Bartra, si je v tem grozodelstvu poškodoval roko in bil dlje časa odsoten z igrišč. Toda osem mesecev kasneje je objavil fotografijo in sporočilo, ki spet daje upanje v lepši jutri in v lepše življenje. "Po letu, v katerem sem dobival vaša izjemna sporočila podpore bi leto 2017 rad zaključil s tem, da z vami delim prečudovito novico: Meli in jaz pričakujevo še eno princeso," je ob srce parajoči fotografiji zapisal Bartra, ki ima s svojo soprogo Melisso že hčerko Galo. 

marc bartra
Instagram