© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.12.2017 13:27:34

PA VESEL BOŽIČ VSEM! Videti dolgo poškodovanega očeta v udarni enajsterici EL CLASICA? Neprecenljivo! (video)

Za najlepši posnetek, povezan s predbožičnim el clasicom, so zagotovo poskrbeli trije malčki.

Tomas Vermaelen je belgijski branilec, ki je po sijajnem igranju za Arsenal in prestopu k Barceloni preživljal pravo nočno mora. Poškodba je sledila poškodbi in prejšnji poškodbi je spet sledila nova poškodba. In tako naprej in tako naprej. Po dolgi kalvariji pa je pred časom vendarle začel igrati bolj redno in je zdaj morda celo v svojem najboljšem trenutku. Pa ne samo to, je tudi član udarne enajsterice po poškodbi Samuela Umtitija, prednost ima pred legendarnim Javierjem Mascheranom.

Dobil je prednost tudi na el clasicu, kjer si nastopa v začetni postavi še pred kratkim ni mogel zamisliti niti v najbolj norih sanjah. Očitno pa tudi ne njegovi trije otroci, ki so tako priložnost čakali skrajno nestrpno. Kako nestrpno? Zaokrožil je posnetek, na katerem so dolgo poškodovanega očeta na televiziji videli, kako stoji na igrišču in kot član udarne enajsterice čaka na začetek tekme vseh klubskih tekem. Ob tem se je malčkom povsem "zmešalo".

Posnetek je resnično prečudovit, neprecenljiv in smo ga "ukradli" za našo božično sporočilo vsem vam. Otroški smeh, sreča in veselje ter ponos na ljubeče starše so pač nekaj, kar je vredno največ.