© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 14:54:15

KAKŠNA NORIŠNICA! Benevento je prišel do svoje PRVE točke in to proti velikemu MILANU, strelec pa na NEVERJETEN način kar ... VRATAR! (video)

Reuters

Kakšne scene, kakšno veselje in kakšen zaključek tekme med Beneventom in Milanom.

Veliko oči ljubiteljev okroglega usnja je bilo to nedeljsko popoldne uprtih v Benevento, tako zaradi domače ekipe, ki na prvih štirinajstih tekmah ni dosegel niti točke, temveč tudi zaradi Milana, ki ga je tokrat prvič vodil Gennaro Gattuso, legendarni robustni nogometaš rdeče-črnih.

Gostje so dobro začeli obračun z golom Giacoma Bonaventure v 38. minute, za delirij na domači tribuni pa je že na začetku drugega polčasa poskrbel George Puscas. A veselje ni dolgo trajalo, za kar je poskrbel Nikola Kalinić. Benevento se do konca ni predajal, napadal in pritiskal je na obrambo favoriziranih gostov, da bi vendarle prišel do svoje prve točke v italijanskem prvenstvu. Na koncu je bil njihov trud poplačan v 95. minuti tekme in to na kakšen način! Na takšen, da bi težko spisali boljši scenarij. Ne le, da so remizirali z Milanom, zadetek v zadnji akciji tekme je dosegel vratar Beneventa Alberto Brignoli, ki je v golu sredi sezone zamenjal Slovenca Vida Belca in ki se je mojstrsko znašel v kazenskem prostoru ter zadel z glavo. Na stadionu je sledil izbruh evforije, podobni kot po zmagi lige prvakov. Da, takšne zgodbe piše nogomet.

Če vam videoposnetka ne prikaže, si ga lahko ogledate TUKAJ