© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 13:42:21

Brazilci GROZIJO Barceloni zaradi novega Xavija: Tole je FOTOGRAFIJA, zaradi katere so Katalonci v RESNIH TEŽAVAH (foto)

vszi

Vse to zaradi junaka finala pokala libertadores.

Ste že slišali za nogometaša po polnem imenu Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo? Niste? Nič hudega. A še boste. V Brazilijo pravijo, da zagotovo. Naj bi bil namreč na poti v Barcelono. Slednja ga odkrito snubi, saj naj bi v njem videla novega Xavija. Toda Katalonci so vseeno nanj startali celo preveč odkrito. Direktorja španskega velikana Robert Fernandez in Andre Cury sta se namreč že mudila v Južni Ameriki, s čemer pa sta poskrbela za čisto pravo afero. In povzročila jezo v vodstvu Gremia. Veljaki slednjega so celo tako besni, da Barceloni grozijo kar s - Fifo! "Da, prijavili jo bomo!" renčijo v upravi novopečenega južnoameriškega klubskega prvaka.

In zakaj tak bes? Preprosto. V javnost je prišla fotografija, na kateri je 21-letni Arthur v družbi omenjenih direktorjev. In še huje: oblečen je v dres Barcelone! "Ta mlad fant Arthur je naš nogometaš. In glede na to, kako je bilo vse zapeljano, ne gre kriviti njega. Slišali sem, da ga bo Barcelona odpeljala na kosilo. Gremio tega ne more preprečiti, je pa res, da nam Barcelona povzroča težave, saj želi vplivati na fanta. Ko bomo imeli vse podatke, bomo na Fifo poslali uradno pritožbo, saj Barcelona manipulira z našim nogometašem," je dejal Gremiov odvetnik Nestor Hein.

Arthur ima sicer z Gremiem podpisano pogodbo, ki mu omogoča odhod v primeru plačila odkupne klavzule. Toda ta niti po naključju ni majhna, znaša namreč kar 50 milijonov evrov. A glede na vse skupaj se zdi, da Barceloni ne bo preostalo drugega, kot da plača prav toliko. Pri Gremiu naj bi namreč že dali jasno vedeti, da jih pogovori z Barceloni o nižji odškodnini zaradi vsega naštetega niti najmanj ne zanimajo.

arthur gremio barcelona
vszi