© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.12.2017 12:30:30

BOMBA iz Španije: Real v iskanju novega napadalca, na vrhu seznama želja pa vroči Argentinec

Reuters

Ali bo to naslednja zvezdniška okrepitev madridskega Reala?

Real Madrid že lep čas raziskuje trg in išče prepotrebne okrepitve. Zaradi ne ravno najboljšega uvoda v novo sezono v Madridu gori alarm, vodstvo pa ima očitno pripravljen načrt, kako že v zimskem prestopnem roku okrepiti napad.

Kot danes poroča osrednji španski športni medij, je na vrhu seznama želja vroči Argentinec Mauro Icardi. Napadalec ima bržkone največ zaslug za to, da je Inter, za katerega igra tudi nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović, povsem pri vrhu italijanske lige. S 15 zadetki na 14 obračunih serie A je celo prvi strelec, Marca pa še dodaja, da v klubu oklevajo zgolj zaradi nogometaševega zasebnega življenja. A tudi to naj bi se v zadnjem obdobju močno popravilo.

Okoli Icardija se je v preteklosti dvigovalo precej prahu, najbolj pa je znan po ljubezenski aferi, ko je soigralcu speljal ženo. Nadvse zanimiv je tudi podatek, da je Icardi pred prihodom v Italijo igral v Španiji, tri leta se je kalil pri večni tekmici Reala Barceloni.

Španski mediji še ugibajo, da bo cena za Icardija znašala okoli 100 milijonov evrov, o resnem zanimanju Reala pa so bili obveščeni tudi zastopniki 24-letnega nogometaša, ki jim "poveljuje" nogometaševa žena Wanda Nara.