© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
29.11.2017 11:34:24

ŠKANDAL epskih razsežnosti: Srbski prvoligaš izstopil iz lige, obtožbe pa GROZLJIVE!

Srbski nogomet pretresajo afere.

Klubi so nezadovoljnim s sojenjem, mnogi menijo, da so tekme zrežirane, rezultati dogovorjeni, privilegirana naj bi bila oba srbska velikana iz super lige Crvena zvezda in Partizan. Pri prvoligašu Novem Pazarju so povsem obupali in danes sporočili, da izstopajo iz lige. V prvi vrsti zaradi sojenja na njihovi tekmi proti Budućnosti iz Dobanovcev.

"Ne želimo več sodelovati v neregularnem tekmovanju. V njej so že vnaprej znani rezultati, sodniki pa sodijo pa taktirki določenih ljudi iz klubov. Dobili smo namig, da je bil rezultat na naši tekmi proti Budućnosti zrežiran," so sporočili iz Novega Pazarja.

V srbski ligi je bilo v zadnjem času polno bizarnih dogodkov. Tako so nogometaši Borca v Subotici protestirali proti čudnim sodniškim odločitvam s sedenjem na igrišču, predsednik Čukarićkega je na tekmi proti Crveni zvezdi, ki so jo rdeče-beli dobili po golu z enajstmetrovke, stadion zapustil z obljubo, da si ne bo več ogledal niti ene tekme srbskega prvenstva, Partizanu je na tekmi z Borcem sodnik dosodil sumljivo enajstmetrovko v 96. minuti.