© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.11.2017 10:40:30

Še en UDAREC za Barcelono ali kako jim je PSG pred nosom speljal Mbappeja: Znane vse PODROBNOSTI operacije in katalonske katastrofe!

Reuters

Osemnajstletni Kylian Mbappe je poleti uresničil svoje sanje in iz Monaca prestopil v PSG, toda zgodba bi se lahko zelo hitro končala drugače.

Bila je to ena od najbolj vročih poletnih prestopnih zgodb, ki se je končala zadnji dan. Kylian Mbappe je kot posojen član Monaca oblekel dres PSG-ja in po svojih besedah uresničil svoje otroške sanje. Toda francoski mediji so razkrili zelo zanimivo zgodbo o tem, da je bil mladi francoski napadalec zelo blizu prestopa v Barcelono. 

Francoski L'Equipe je postregel s kar nekaj zanimivostmi, in sicer da je Barcelona, ki se je že okrepila z Dembelejem, želela PSG-ju vrniti za Neymarja in mu pred nosom speljati Mbappeja. Še več, Barcelona je bila dogovorjena za vsoto in za to, da se v Monaco preseli tudi Arda Turan. Katalonci so pripravili tudi zasebno letalo, ki je bilo namenjeno v Francijo po Mbappeja, toda na koncu je vse padlo v vodo, mladenič pa je izbral PSG, ki se je nazadnje uspel z Monacom dogovoriti, da ga zaradi finančnega fair-playa posodijo Parižanom.