© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2017 18:53:35

ARMADA na treningu Rijeke, močna podpora za hrvaške prvake (video)

sn

Rijeka preživlja težke čase, v tej sezoni je izgubila že desetkrat, zato v mestu ni miru. Odgovornost za slabe rezultate je prevzel slovenski strateg Matjaž Kek, vendar za zdaj še vedno uživa podporo predsednika Damirja Miškovića.

Hrvaški prvaki bodo jutri v 15. krogu domačega prvenstva gostovali v Zagrebu pri Lokomotivi, na današnjem treningu na nekdanjem igrišču Lučkega Radnika pa so jih obiskali navijači. In ne, ni šlo za tisti "neprijeten" obisk, kakršnih je v zadnjem času vse več, šlo je za podporo.

"Forza Rijeka i kad ne ide" oziroma "Naprej Rijeka tudi takrat, ko ne gre" pravi ena od njihovih pesmi in prav s to so odprli današnji trening. Navijačev, članov Armade, se je zbralo približno 500, trening pa si je ogledalo tudi precej članov vodstva kluba.

Iz ust vodje Armade je bilo slišati, da ekipa zasluži podporo, zaradi enega igralca (Maria Gavranovića, op. p.) vzdušja pač ne gre pokvariti. Če kdo želi temu igralcu kaj povedati, naj pride jutri na tekmo v Zagreb. Gavranović je danes treniral individualno, stran od ekipe, s kondicijskim trenerjem za enim od golov.

Spomnimo, Matjaž Kek je eden najresnejših kandidatov za klop slovenske reprezentance, zato marsikdo slabše rezultate Rijeke in njegovo ponavljanje, da prevzma vso odgovornost (in s tem nemara namiguje Miškoviću, naj ga že odpusti), povezuje z željo Mariborčana, da bi se vrnil v Slovenijo in spet prevzel izbrano vrsto. A to so za zdaj le govorice, predsednik NZS Radenko Mijatović bo z vsemi tremi kandidati (še Robert Prosinečki in Tomaž Kavčič) opravil še en krog pogovorov in se potem odločil.