© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2017 13:29:22

Cristiano Ronaldo NEPOSREDNO in KONKRETNO: To so igralci, ki morajo zapustiti Real

Ronaldo in Perez
Ronaldo in Perez
Profimedia

Cristiano Ronaldo nikakor ne najde miru. Stalno izpostavlja, da ni povsem zadovoljen s stanjem v madridskem Realu. Zdaj je svoje videnje predstavil še predsedniku Florentinu Perezu.

Portugalec je predvsem nezadovoljen z opravljenim v prestopnem roku. Že poleti je na glas zahteval okrepitve, na drugi strani jasno in glasno pove, katerih soigralcev več ne želi imeti ob sebi.

Real brani dve lovoriki - v ligi prvakov in v domačem prvenstvu, vendar mu v tem trenutku ne gre najbolje. V španski La ligi, v kateri je kraljevi klub za Barcelono zaostal že za osem točk, je skozi okno vrgel že deset točk (za dva remija in dva poraza). V evropskem tekmovanju je ob dveh zmagah enkrat delil izkupiček, nazadnje pa je s 3:1 izgubil s Tottenhamom.

Ronaldo je prepričan, da so slabši rezultati tudi posledica neustreznega prestopnega roka. To je jasno povedal Perezu. Predvsem to, da okrepitve niso dobra zamenjava za Pepeja, Jamesa Rodrigueza, Morato in Danila, ki so odšli drugam. Povprečna starost novincev je bila 19 let, vendar po mnenju Ronalda bi morali biti izkušenejši, saj Real potrebuje takojšnji rezultat, ne pa da zdaj gradi ekipo za prihodnost.

Portugalec je sestavil tudi "listo za odstrel", na katero je uvrstil nekaj svojih soigralcev, ki jih ne vidi več ob sebi. Na njej so se znašli kostariški vratar Keylor Navas, branilca Nacho in Jesus Vallejo, vezista Theo Hernandez in Dani Ceballos ter napadalec Borja Mayoral.

Seveda, na drugi strani Roanaldo zahteva primerne okrepitve. Glede na to, da ima na predsednika kar precejšnji vpliv, bo zanimivo videti, v kolikšni meri bodo prihodnje poteze vodstva kluba skladne z njegovimi zahtevami.